top of page
Black Gold Foil New Year Party Invitatio

Onlinekurs i självmedkänsla

Är du ofta självkritisk?

Jag borde inte reagerat sådär, Jag är inte tillräckligt bra på…

Fastnar du ofta i oro och grubbel?

Tänk om det där kör ihop sig…Undrar vad hon egentligen tänker om mig.

Har du höga krav på dig själv och tänker att du måste prestera på topp, kanske både på jobbet och socialt?

Har du ofta spänningar i kroppen, känner dig stressad och rastlös?

 

Då är det här en kurs för dig! Genom kunskap och övningar i självmedkänsla kommer du få öva upp ett nytt sätt att förhålla dig till dig själv. Ett förhållningssätt där du är förstående till dig själv istället för kritisk. Där du stöttar dig själv i motgångar istället för att pressa dig. Där du lever mer i kontakt med dina känslor och din kropp istället för uppe i huvudet.

 

Med ett självmedkännande förhållningssätt blir du bättre på att hantera svårigheter i livet. Du upplever dig mer lugn och trygg i vardagen. Och du lever närmare dina egna behov och det du värderar i livet.

1850 kr inkl moms för privatpersoner.

1850 kr exkl moms för företag som betalar via faktura.

 

Om du hellre vill ha en faktura maila fakturaadress till sofia@viottipsykologi.se

Om du ska använda ditt FRISKVÅRDSBIDRAG, läs längre ner hur du får ett detaljerat kvitto. Du kan också betala via Epassi eller Wellnet. Sök upp Viotti Psykologi AB och följ instruktionerna.

Om du redan köpt kursen så hittar du den här!

Namnlös design (6).jpg

Lätt att ta till sig av. Övningarna - ovärderliga. Fantastisk kurs!!!

Bra teori, bra exempel, givande innehåll, sympatisk känsla i filmerna. Tillgängligt, ej krävande.

 

Pedagogiskt, peppande men ändå lugnt. Lagom långa klipp och avsnitt. Smart uppbyggt. Enkelt att ta till sig. Sofia känns väldigt "mänsklig" och närvarande genom hela kursen, inger förtroende och trygghet. Jag upplever en enormt stor förändring om jag jämför nu och första gången jag läste "utan press" som blev startskottet på en resa som pågått sen sommaren 2018 till nu men nu har jag äntligen brutit igenom och fått in nya beteenden och sätt att tänka i vardagen. Det tog tid och är inte färdigt, men jag känner en enorm glädje över allt jag lärt mig och att jag inte bara förstår det i teorin utan att kropp och "undermedvetande" till slut också verkar ha greppat det. Mitt varmaste tack!

En forskningsstudie på kursen

En psykoterapeutstudent har utvärderat kursen som sitt examensarbete. I sammanfattningen står det: 

Utgångspunkten för denna uppsats var att undersöka hur personer som gått en CMT onlinekurs uppfattade innehållet i den och hur användbar kursen var för dem. Utifrån resultatet verkar det som att deltagarna i onlinekursen totalt sett är nöjda och att den uppfattas som värd både den tid och de pengar deltagarna har investerat i den. Många rapporterade att kursen varit hjälpsam för att hantera deras besvär av stress, självkritik och ångest.

Ladda ner hela rapporten här:

Namnlös design (5).jpg

Vad innehåller kursen?

  • Förståelse för hur din hjärna fungerar och vad som skapar problem för dig

  • Introduktion till träning av hjärnan

  • Identifiera dina egna problematiska strategier och få en förståelse för var de kommer ifrån

  • Praktisk träning i hur du utvecklar ett självmedkännande förhållningssätt

  • Vägledning i att skapa hjälpsamma strategier i vardagen

  • Praktisk träning i lugn och trygghet

  • Medkänsla från andra och till andra

  • Vanliga hinder och svårigheter och hur du kommer förbi dem

  • Meditationsövningar + praktiska övningar i vardagen

 

Kursen är pedagogiskt upplagd med ett varvande av korta videoavsnitt, övningar och förslag på hur du kan öva i din vardag.

Bra med korta faktafilmer. Bra övningar. Gillade Sofias fina sätt och medkännande bemötande.

Filmerna var mycket bra, lagom längd och skönt att kunna gå tillbaka och repetera. Jag tycker att jag har lärt mig massor om mig själv och varför jag reagerar som jag gör ibland. Jag tar med mig flera verktyg som jag ska jobba vidare med!

Gillade allt! Ljudfilerna, uppgifterna och hur Sofia förklarar saker på sina videos. Gillade också det här med att hon tar upp hinder i de olika temana eftersom förändring ofta strandar på det att man inte beaktar de hinder som vanligtvis kommer upp. Gillade också att varvandet med videos, uppgifter, reflektioner och övningar.

Praktisk info

Kursen är en onlinekurs. Den går att göra som ett 8-veckorsprogram eller i egen takt. Du har tillgång till den i 6 månader. 


Kursen består av videoklipp tillsammans med praktiska övningar. Kursen baserar sig på metoden Compassionfokuserad terapi (CFT).

Du kan göra kursen via dator och/eller ladda ner appen "Zenler".

Namnlös design (12).jpg

Vad kostar kursen?

Kursen kostar 1850 kr inkl moms för privatpersoner. 1850 kr exkl moms för företag som betalar via faktura.


Priset gäller tillgång till kursen i 6 månader. Efter det går det att förlänga kursen 6 månader för halva priset. Maila mig för att få tillgång till det. 

Om du vill använda friskvårdsbidraget behöver du ett mer detaljerat kvitto än det du får automatiskt då du köper kursen. För att få det maila ditt kvitto till: ekonomi@viottipsykologi.se


Läs mer om friskvårdsbidrag för internetkurser här: skatteverkets svar.

Om du vill betala kursen via faktura så mailar du mig fakturaadress och så bjuder jag in dig till kursen. (sofia@viottipsykologi.se)

Sofia_Viotti_fram_WEBB_FB.jpg

Kursledaren

Kursen hålls av Sofia Viotti, leg.psykolog och författare till boken Compassionfokuserad terapi och Utan press: Om medkänsla, prestation och stress. Sofia är utbildad av leg.psykolog och professor Paul Gilbert som har skapat CFT.


Sofia har under flera år arbetat med CFT i klientarbete och skapat och hållit grupper i Compassion Mind Training. Hon har de senaste åren föreläst och hållit kurser om CFT runt om i Sverige, samt gjort en studie vid KI på ett 8-veckorsprogram. 

Om du vill betala kursen via faktura så mailar du mig fakturaadress och så bjuder jag in dig till kursen. (sofia@viottipsykologi.se)

bottom of page