top of page
Ny kurs kommer inom kort (2).jpg

Lugn & Trygg

en onlinekurs för träning av kroppens lugn- och trygghetssystem

Känner du dig ofta uppe i varv, rastlös och stressad? Har du spänningar i axlar, huvudvärk eller problem med magen? Fastnar du ofta i oro och tankesnurr?

 

Och när du väl önskar ta det lugnt, har du då svårt att komma ner i varv och slappna av? Har du kanske svårt att somna eller vaknar upp ofta under natten?

Många människor har ett underutvecklat lugn-och trygghetssystem och ett överaktivt stress- och hotsystem. Den här obalansen i nervsystemet leder till att livet blir onödigt kämpigt och vi drabbas av stressproblematik och andra fysiska och psykiska problem.

 

Men det går att träna upp kroppen och hjärnans lugn- och trygghetssystem för att skapa en mer hälsosam balans i livet. När du har större balans så har du lättare att reglera stress och komma ner i avslappning och återhämtning. Det gör att du orkar mer, sover bättre, blir piggare och får lättare att uppleva glädje och tillfredsställelse i vardagen. Med ett utvecklat lugn- och trygghetssystem får du också lättare att tänka klart, blir mindre orolig och självkritisk och ofta presterar du bättre när du önskar göra det.

1850 kr inkl moms för privatpersoner. 1850 kr exkl moms för företag som betalar via faktura.

 

Om du vill betala via faktura maila fakturaadress till sofia@viottipsykologi.se

Om du ska använda ditt FRISKVÅRDSBIDRAG, läs längre ner hur du får ett detaljerat kvitto. Du kan också betala via Epassi eller Wellnet. Sök upp Viotti Psykologi AB och följ instruktionerna.

Har du redan köpt kursen så hittar du den här!

Namnlös design (7).jpg

Kan verkligen rekommendera denna kurs! Jag har fått många aha-upplevelser. Det är enkelt att följa upplägget och det är en bra blandning mellan lite längre pass och de dagliga kortare övningarna. Jag har fått flera verktyg som jag använder nästan dagligen även efter kursen. Sofia är en väldigt bra kursledare, hon är lugn och varm och hon får en att känna sig trygg.

En otroligt bra kurs! Upplägget är enkelt och innehållet är pedagogiskt och lätt att ta till sig. Kursen har hjälpt mig att känna i ett tidigt skede när stressen smyger sig på och jag har fått med mig fler bra verktyg för att hjälpa kroppen att komma ner i varv när det behövs. Framför allt har jag uppskattat de korta övningarna på ljudfil som har gett stor effekt trots den korta tid jag ägnat åt att genomföra dem.

Kursen gav mig tid och möjlighet till reflektion över min sinnesstämning. Jag har lärt mig stanna upp och försöka hitta lugnet i tillvaron. 

Perfekt med längre och kortare övningar och att kunna gå tillbaka och repetera under kursen.

Black Gold Foil New Year Message Greetin

Upplägg på kursen

I kursen får du utforska kroppsrörelser, lugnande andning och trygghetsövningar. Övningarna kommer från compassionfokuserad terapi, mindfulness och yoga. 

Varje vecka innehåller ett längre övningspass med meditationer och kroppsrörelser. Du har också en kortare övning på ljudfil varje vecka som du kan använda i vardagen. Till varje vecka finns också en PDF med fler övning, tips och hjälp för att genomföra kursen och ett förslag på schema.

Du kan göra kursen via dator och/eller ladda ner appen "Zenler".

För vem är kursen?

Kursen är för dig som vill:

  • Få lättare att reglera stress

  • Kunna varva ner

  • Sova bättre

  • Uppleva mer lugn och trygghetskänslor i vardagen

  • Bli av med spänningar i kroppen

 

Du behöver inga förkunskaper och övningarna kan genomföras oavsett om du är vig eller stel. Om du har några skador så går allt att anpassa till din förmåga.

Du kan även gå kursen om du tidigare gått andra kurser för mig eller lyssnat på mina meditationsövningar. Allt material är nyinspelat, det är nya varianter på övningarna och de är skapade just för denna kurs.

Praktisk info

Kursen är en onlinekurs. Den går att göra som ett 8-veckorsprogram eller i egen takt. Du har tillgång till den i 6 månader. Därefter kan du förlänga ett halvår för halva priset genom att få en rabattkod från mig.

Vad kostar den?

1850 kr inkl moms för privatpersoner. 1850 kr exkl moms för företag som betalar via faktura.

Om du vill använda friskvårdsbidraget behöver du ett mer detaljerat kvitto än det du får automatiskt då du köper kursen. För att få det maila ditt kvitto till: ekonomi@viottipsykologi.se

Black Gold Foil New Year Message Greetin

Om du vill betala kursen via faktura så mailar du mig fakturaadress och så bjuder jag in dig till kursen. (sofia@viottipsykologi.se)

Innan jag tog del av Sofias kurs Lugn & Trygg var jag väl medveten om att jag skulle behöva mer tid till att koppla av och hitta mer lugn och återhämtning i mitt liv. Dessvärre blev det inte av att jag avsatte den tiden. Då bestämde jag mig för att köpa kursen och fick då en struktur att följa för att få in mer tid till att vara i mitt lugn och ro system. 

Jag fick tillgång till många olika övningar för att skapa mer lugn och ro i mitt liv och dessutom en övning där fokus är att hitta detta lugn i en vardaglig situation, vilket jag tycker var väldigt bra. Jag tycker om att kursen har som ett schema med 8 olika fokusområden som jag kan följa vilket jag gör i vissa perioder. Samtidigt har jag hittat favoritövningar som jag återkommer till ofta.

Lugn & Trygg är till stor hjälp för att få in mer lugn och återhämtning i min vardag.

Jag har läst Sofias bok (Utan press) och är bekant med några av övningarna sedan tidigare men genom kursen fick jag arbeta med dem på ett mer strukturerat sätt i vardagen. Fick många bra nya verktyg för att hantera och förebygga stress. Kursen var också lätt att få in i vardagslivet, med lite längre övningar två gånger i veckan och kortare varje dag. Uppskattade framför allt de dagliga korta övningarna, då man kunde använda sig av dem under arbetsdagen för att påminna sig om att varva ned och känna in kroppen.

Jag är en kollega till Sofia som alltid uppskattar hennes utbildningar såväl de som hon erbjuder online som live. På denna kurs fanns ett fint upplägg med ett grundat koncept i att lära sig både kroppslig och mental avspänning ~ något som jag oftast möter vara en stor bristvara hos mina klienter. Jag rekommenderar kursen varmt om du vill mjukna och landa tryggt inåt med extra energi och påfyllning som följd.

Sofia_Viotti_fram_WEBB_FB.jpg

Kursledaren

Jag som håller kursen heter Sofia Viotti och är legitimerad psykolog. Jag har skrivit två böcker om självmedkänsla, stress och inre hållbarhet. Jag föreläser om självmedkänsla, compassionfokuserad terapi och psykologisk hållbarhet i arbetslivet.

 

Jag tar även emot klienter på min privata mottagning i Stockholm inom terapimetoden ISTDP, samt har kortare coachande kontakter inom compassion, mindfulness och meditation.

Ladda ner PDF för mer info om kursen

Om du vill betala kursen via faktura så mailar du mig fakturaadress och så bjuder jag in dig till kursen. (sofia@viottipsykologi.se)

bottom of page