Ny kurs kommer inom kort (2).jpg

Relax & Reload

En självmedkännande väg till avslappning och återhämtning

ONLINEKURS MED

LEG. PSYKOLOG SOFIA VIOTTI

Med övningar från compassionfokuserad terapi, mindfulness och yoga. För dig som är stressad, uppe i varv och/eller har spänningar i kroppen. Men också för dig som bara längtar efter mer vila och avslappning i vardagen.

 

Du kan göra kursen i den takt du själv önskar eller utifrån ett 8 veckors upplägg. Du startar när du själv önskar.

Black Gold Foil New Year Message Greetin

Upplägg på kursen

Vi kommer jobba med kroppsrörelser, lugnande andning och trygghetsövningar. Övningarna kommer från compassionfokuserad terapi, mindfulness och yoga. 

Varje vecka innehåller ett längre övningspass med meditationer och kroppsrörelser. Där tanken är att du ska göra passet minst 2 gånger i veckan. Du har också en kortare övning på ljudfil varje vecka som du gör minst en gång om dagen. Till varje vecka finns också en PDF med fler övning, tips och hjälp för att genomföra kursen och ett förslag på schema.

Allt material är nyinspelat och skapar just för denna kurs, inga av övningar går att hitta någon annanstans. Därför fungerar kursen bra även om du gått andra kurser för mig eller gjort övningarna på compassionportalen.

För vem är kursen?

Kurser riktar sig till dig som är stressad, uppe i varv och/eller har spänningar i kroppen. Du kan märka av det i form av oro, svårighet att slappna av, rastlöshet i kroppen, sömnproblem, att du blir lätt irriterad eller känner dig allmänt otrygg. Kursen passar alla. Det är inga avancerade rörelser och det går att anpassa rörelserna efter din förmåga. 

Praktisk info

Kursen är en onlinekurs. Den går att göra som ett 8-veckorsprogram eller i egen takt. Du har tillgång till den i 6 månader. Därefter kan du förlänga ett halvår för halva priset genom att få en rabattkod från mig.

Vad kostar den?

1195 kr inkl moms. 

 

Om du vill använda friskvårdsbidraget behöver du ett mer detaljerat kvitto än det du får automatiskt då du köper kursen. För att få det maila ditt kvitto till: ekonomi@viottipsykologi.se

Black Gold Foil New Year Message Greetin

Kursledaren

Jag som håller kursen heter Sofia Viotti och är legitimerad psykolog. Jag har skrivit 2 böcker om självmedkänsla, stress och inre hållbarhet. Jag föreläser om självmedkänsla, compassionfokuserad terapi och psykologisk hållbarhet i arbetslivet.

 

Jag tar även emot klienter på min privata mottagning i Stockholm inom terapimetoden ISTDP, samt har kortare coachande kontakter inom compassion, mindfulness och meditation.

Ladda ner PDF för mer info om kursen