top of page
Namnlös design (20).jpg

Självmedkänsla
på jobbet - alla yrken

Nytt datum kommer till hösten 2023

ONLINE med leg. psykolog Sofia Viotti.

Namnlös design (24).jpg

För att orka med och hålla på lång sikt så är det viktigt att vi vet hur vi ska ta hand om oss själva och få återhämtning.

Många människor hamnar i negativa spiraler av press, oro, självkritik och stress. Det ökar risken för utmattning, men gör också arbetet mer belastande och jobbigt än det behöver vara. Den här workshopen har fokus på att ge dig praktiska verktyg för att bättre kunna ta hand om dig själv i ditt arbete.

Sagt om kursen:

Det var så härligt välgörande att ägna mig åt något som var bara för mig, men också en njutning i och med Sofias professionalism och hennes tydliga och strukturerade upplägg.

Verkligen en ögonöppnare. Har hjälpt mig att tänka på mig själv på ett helt nytt sätt. Och utan skuld och prestationskrav! Fantastiskt!

 

En fantastiskt intressant och lärorik dag i Compassion och mycket användbart i mitt arbete.

 

Mycket givande kurs och toppen att få testa verktyg, övningar blandat med föreläsning. Fin mix. Sofia är väldigt bra på att föreläsa medryckande, tydlig och verklighetsförankrad.

Sofia är strukturerad och tydlig, noggrann i alla delar från förberedelser till genomförande, vilket gör att det känns helt tryggt för mig som deltagare. Det är som om hon förkroppsligar medkänsla i sin uppenbarelse och sitt bemötande.

Jag upplevde det som mycket mer hjälpsamt än jag hade trott över att det var via ZOOM. Det gjorde att jag kunde känna mig mer trygg, slapp fokusera på andra intryck och ta hänsyn till andra personer.

För vem?

Kursen är öppen för alla yrkesgrupper.

Praktisk information

Datum: Nytt datum kommer till hösten 2023. Workshopen kan även hållas för en arbetsplats vid annat tillfälle.

Tid: 9-12

Plats: Kursen körs online via zoom. Vi kommer både ha storgrupp och diskussioner i mindre grupper.

 

Pris: 2000 kr + moms. 

Sofia_Viotti_Presentation_webb.jpg

Föreläsare

Leg. psykolog Sofia Viotti har skrivit två böcker om CFT. Den senaste: ”Utan press: om medkänsla, prestation och stress” har fokus just på hur ett förhållningssätt av medkänsla kan förändra vår relation till prestation och minska stress.

Sofia jobbar med klienter på egen mottagning, varav många kommer med stressproblematik. Hon föreläser även och håller kurser inom CFT, medkänsla, stress och hållbar prestation. Sofia är även utbildad yogalärare.

bottom of page